ConnectGym

I professionelle rammer

Hos ConnectGym tilbyder vi træning i professionelle rammer. Vi er et træningscenter, der ser vores kunder, og der er altid mulighed for at få faglig rådgivning af vores dygtige fysioterapeuter eller fysioterapeutstuderende.

Vores udstyr er af højeste kvalitet og der er mulighed for stor variation i træningen, uanset hvilket niveau og mål man har som kunde. Der er bl.a. mulighed for at træne i maskiner, frie vægte, funktionel træning samt benytte vores cardiomaskiner m.m.

Der mulighed for at træne i hele vores åbningstid.

Pris: Fri træning 250 kr./mdr.

Sisse Dall
Sisse Dall er som den eneste i Danmark både uddannet som Bowspringlærer og uddannet i Yoga for Sportsfolk. Sisse er forfatter til bogen ’Yoga for sportsfolk’ (Gyldendal) og fast yoga coach hos FCK. Sisse er passioneret i at forebygge skader i kroppen og finde lethed, glæde og nærvær i det man laver, og ser kroppen som en vigtig port til genuin velvære. Sisse anser yoga (Bowspring) som redskab til at forebygge skader, øge bevidstheden, og til at kunne præstere sit personligt bedste. Hun arbejder også som holistisk/integreretsundhedscoah og er passioneret i at hjælpe travle menneske med at nå deres fulde potentiale. Hun skaber bæredygtige og livsforandrende resultater gennem at bruge simple midler fra yoga, mindfulness og ernæring, som kan integreres i lige præcis din hverdag. Sisse er uddannet integreret sundhedscoach på Institute for Integrative Nutrition i New York og har herigennem studeret over 100 forskellige diætteorier.

Charlotte Algreen
Charlotte har aktivt dyrket yoga siden 2005 og over årene taget en række yogauddannelser i både Yoga teknik, Hands-on, Play and Support. Dertil workshops og undervisningsforløb i ind- og udland. Igennem efteråret 2017 uddannet i konceptet Restorativ Yoga Teacher Training. Bruger meget Bowspring praksis, da brug og aktivering af hele kroppen i øvelserne giver mening både kropsligt og mentalt. Sideløbende undervisning i Bowspring er Charlotte uddannet i Kroppens 10 Nøglepunkter, som er de 10 punkter, som Bowspring deler kroppen op i. Udover at undervise i ConnectFys, underviser Charlotte også cancerpatienter i Kræftens Bekæmpelse.

“Det er vigtigt for mig i undervisningen, at deltagerne får noget ud af det, øger bevidstheden om sig selv og deres kroppe, så man kan gå ud i verden med større bevidsthed om sig selv og sine behov. Mærker man sig selv, mærker man også andre bedre”.

Dorthe Bille Nielsen
Dorthe er fuldt certificeret instruktør i klassisk Pilates på alle niveauer – både måtte træning og på alle apparater. Desuden er hun godkendt som personlig træner fra “The pilates standard” og har eksamen i bevægelses anatomi ved læge Ole Købke. Dorthe har tidligere dyrket rytmisk sportsgymnastik på eliteplan og generelt altid interesseret sig for sport og søgt fysiske udfordringer.

Sara Giger
Sara er uddannet sygeplejeske og har arbejdet mange år indenfor faget på Rigshospitalet. Den helt sore passion ligger dog indenfor klassisk Pilates som hun blev grebet af på en Pilates “retreat” for en del år tilbage. Sara har en uddannelse indenfor Matwork hos Pilates CPH og har derefter taget Matwork og Comprehensiv uddannelsen hos the Pilates Standard. Hun har mærket på egen krop hvordan systemet virker og elsker at dele sin passion med andre.

Laura Mikkelsen
Laura underviser i Bowspring Basic med stor fokus på de fundamentale elementer i Bowsprings fysiske alignment og hvor alle kan blive bragt igennem med stor anatomisk sikkerhed.
Med baggrund som skuespiller og performance-scenekunster har hun arbejdet med kropslig udfoldelse de seneste 10 år. Her igennem akrobatik, fysisk teater, kontaktimprovisation, yoga og dans. Hun har en stor passion for bevægelse og menneskets fysiologi, hvori interessen særligt er vokset gennem sine studier i psykomotorik ved UCC.
Hun er lige nu i et intensivt Bowspring mentorforløb og har været på adskillige workshops med grundlæggerne af Bowspring både herhjemme og ved hovedestudiet i Denver, USA.

“I en branche med konstant fokus på præstation og bedømmelse, åbnede Bowspring en urørt dør i mig. For første gang mødte jeg en bevægelsesform der kunne engagere hele min krop, samt kombinere kropslige og mentale områder. Jeg holder så meget af denne praksis og jeg elsker at undervise i det!”

 

Connectfys tilbyder forskellige former for personlig træning bl.a. idrætsspecifik screening og performancetræning, personlig træning med målsætning om vægttab, øget muskelmasse eller hjælp til optræning til et bestemt event. Uanset mål har vi en kvalificeret og erfaren personlig træner.
Personlig træning varetages af Rasmus Munch-Hansen, Mette Fugl, Mikkel Schenece Brandt.
Pris for 1 gang (á 1 time) kr. 600,-
Pris for 10 gange (klippekort) kr. 5000,-

Løbeklubben ConnectRUN – din løbeklub på Frederikberg.

Mandag (kl. 17.10-18.00) 5-8 km
En rolig tur til at starte ugen med. Der løbes en tur i roligt tempo. Hvis stemningen er for det indlægges der evt. lidt bakkeløb eller fartleg.
Tempo: 5.30 – 6.00 pr. km.

Onsdag (kl. 7.00-8.00) Ca. 5 km + stabilitetstræning
Ca. 30 min roligt løb for at komme i gang med dagen. Efterfølgende vil der være ca. 25 min med stabilitetsøvelser for skadesforebyggelse og løbsoptimering for kroppen.
Tempo: 5.00- 6.30 pr. km.

Torsdag (kl. 16.30-17.30) Intervaltræning
Der løbes ca. 3 km bestående af opvarmningsøvelser, hvorefter der løbes intervaller i Lindevangsparken.
Der gives forslag til intervaller og tempi, der kan løbes alt efter personlig mål.

Opstart fra 5. februar

Pris:
Gratis ved medlemsskab i CONNECTGYM. For ikke medlemmer 100 kr/mdr.

Træningen varetages af fysioterapeut Hanne Emborg, Mark Christophersen og Rasmus Munch-Hansen.
Kontakt os på mail info@connectfys.dk eller tlf. 38861327.

Bowspring er ideelt sportsudøvere, som vil minimere/eliminere skader og bevæge sig mere anstrengelsesløst, mennesker med ryggener, mennesker udsat for stress samt udsat for toksiner og vil rense kroppen. Dertil kvinder opereret for brystkræft samt personer med prolapser som ikke ønsker operation og har brug for træning til at bevæge sig friere og bedre.

Når vi praktiserer Bowspring arbejder vi med at aktivere hele kroppen på samme tid og aktivere muskler, som vi normalt ikke bruger optimalt eller måske overhovedet. Der er ikke fokus på smidighed via stræk, men snarere på at skabe blødhed og smidighed ved at forbinde kroppens muskler via fascierne.

Er du vant til yoga eller træning, vil du her få en god udfordring, da du ikke ville kunne falde tilbage i automatiske, indgroede mønstre.

Se mere på hjemmesiden www.sissedall.dk

Vi tilbyder følgende Bowspring-klasser:

Onsdag fra 16:00-17:15 – Instruktør Sisse Dall
Lørdag fra 10:00-11:00 – Instruktør Laura Mikkelsen

Der kan købes 1, 5 eller 10-turskort i receptionen hos Connectfys (kan bruges til både Bowspring og Bowstorativ).

Pris:

1 gang: 130 kr.

5 gange: 600 kr.

10 gange: 1000 kr.

Information og tilmelding via online booking på vores hjemmeside www.connectfys.dk eller du kan ringe på tlf. 38861327.

Som i Bowspring arbejdes i Bowstorativ med hele kroppen. Bowstorativ handler om at få kroppen og nervesystemet til at falde til ro. Vi starter med aktive øvelser, så deltagerne kommer ind og mærker kroppen. For derefter at lave stående, siddende og liggende restorative stillinger, hvor man med probs (yogapøller, bælter, blokke, tæpper og øjenpuder) bliver støtte i de stillinger man står, sidder eller ligger i, så man kan give efter, blødgøre sin krop med vejrtrækningen, komme ind og ned i kroppen. Mærker man kroppen bedre, bliver man bedre til at tage vare på den og dermed sig selv.

Vi tilbyder følgende klasser i Bowstorativ:
Fredag kl.  16.00 – 17.15 – instruktør Charlotte Algreen

Der kan købes 1, 5 eller 10-turskort i receptionen hos Connectfys (kan benyttes til både Bowspring og Bowstorativ).

Pris:

1 gang: 130 kr.

5 gange: 600 kr.

10 gange: 1000 kr.

Information og tilmelding via online booking på vores hjemmeside www.connectfys.dk eller du kan ringe på tlf. 38861327.

Pilates

Træningen er for mænd og kvinder og tager udgangspunkt i den klassiske Pilates, som har fokus på en målrettet og funktionel træning af hele kroppen – med sund fornuft og de individuelle hensyn der er behov for.

Klassisk Pilates er skånsom for led og sener og giver øget bevægelighed, smidighed, stabilitet, balance, styrke og kontrol.

Der arbejdes koncentreret med de enkelte øvelser via individuelle og guidede instruktioner med fokus på udførelse og kontrol af de enkelte øvelser og åndedræt. Pilates instruktøren/Fysioterapeuten går rundt og instruerer, guider og tilpasser de enkelte øvelser til de enkelte deltagerne på holdet.

De første ca. 10 gange du træner Pilates vil du mærke at der er fokus på mave og ryg, men herefter vil du kunne mærke at også arme og ben – hele kroppen – har glæde af og trænes ved Klassisk Pilates og det giver sved på panden. Pilates er god træning for smerter i ryg, nakke, skuldre og knæ. Du opnår bedre kontrol over krop og åndedræt, hvilket bruges til at reducere stress og smerter og til at forbedre dit åndedræt ved f.eks. løb og anden aktivitet med høj puls.

I træningen anvendes diverse træningsrekvisitter som pilatesbold, magic circle, håndvægte mm.

Inden din første deltagelse på ét af pilatesholdene, skal der bookes en individuel samtale og screening hos Pilates instruktøren/fysioterapeuten. Dette er for at sikre at du fra start får det optimale ud af træningen, at du får en introduktion til træningsprincipperne og for at afklare om du har gener eller problematikker der skal tages specielle hensyn til.

Vi tilbyder følgende pilatesklasser:

Mandag kl. 16:00 – 17:00 & 17:00 – 18:00 – Instruktør Sara
Onsdag kl. 17:30 – 18:30 – Instruktør Sara
Fredag kl. 07:30 – 08:30 – Instruktør Dorthe Bille Nielsen

Kontakt: ConnectFys tlf. 38861327

Udover holdtræning og styrketræning i vores Gym tilbyder vi også særlige forløb, workshops og events med fx dygtige instruktører fra udlandet.
Du kan også deltage i bootcampen, hvis du gerne vil sætte ekstra hårdt ind i forhold til træning, vægttab og kost.
Du behøver ikke være medlem af ConnectGym for at købe billetter til disse events – men det betaler sig at være ude i god tid, da der ofte er begrænsede pladser.
Herunder kan du se, hvilke workshops og forløb vi har på tapetet i den kommende tid.

10 ugers bootcamp

Drømmer du om en stærk krop, vægttab og masser af ny energi?

Sammen med kostvejleder Tina Trane Thomsen har vi sammensat et forløb, som kombinerer kostplan, vejning og vejledning med sjov og funktionel træning i rolige og professionelle rammer.

10 uger med træning 2x ugentligt, individuel kostvejledning, udarbejdelse af kostplan og fri træning i Connectfys: 3.975 kr.

Vi starter op den 9. april med intro og fællestræning – herefter er der træning mandag og onsdag kl. 17.30

INFOMØDE:
Vi har afholdt begge infomøder for denne bootcamp, men kontakt ConnectFys på telefon: 38861327, hvis du vil nå at være med.

CONNECTFYS

YOGA FOR DET 21. ÅRHUNDREDE (OG FOR DIN BOOTY)

Savner du en bevægelsesform, der skaber sammenhæng mellem krop, sind og body goals? Mindful træning som øger din smidighed og giver lethed og ro, men som samtidig former og toner din krop i takt med foråret?

MIND / BODY / BOOTY-forløbet er ideelt for dig, hvis du søger en helhedsorienteret træningsform, der forbinder krop og sind, men som samtidig kan skabe den krop – og den velformede numse – som du drømmer om.

Bowspring er nemlig en yogaform, der særligt styrker og former bagsiden af kroppen. Forløbet er med andre ord perfekt, hvis et af dine mål er bootybuilding. Din krop vil blive stærk, tonet og smidig, mens dine bevægelser vil blive bløde, lette og mere bevidste. Samtidig giver forløbet dig inspiration og redskaber for livet – redskaber som hjælper dig til at tænke sundhed og velvære ind i hverdagen på en måde, som giver mening for lige netop dig.

OM FORLØBET
Bowspring-yoga skaber blødhed og smidighed og udfordrer indgroede bevægelsesmønstre, mens din krop bliver styrket og formet.

Forløbet koster 1299 kroner og indledes med et foredrag 18. april. Selve undervisningen begynder onsdag den 2. maj, og klasserne foregår onsdage 16.45-18.30 Du får:

1 foredrag – skræddersyet sundhed
8 Bowspringklasser
Gruppesparring om relevante sundheds- og bevægelsesproblematikker efter hver klasse (ca. 20 min)
Lukket Facebookgruppe for holdet
Snacks efter undervisningen
Plads på et lille hold med maksimalt 10 deltagere

OM SISSE DALL
Sisse Dall er Bowspring-lærer og integreret sundhedscoach. Hun arbejder blandt andet med FCK, sportshold og individer, som ønsker et sundere liv, øget styrke og en bedre kropslig balance. Hun er desuden forfatter til bogen Yoga for Sportsfolk samt Hudløst Ærligt fra Helmand.

Sisse underviser ud fra en filosofi om at give eleven værktøjerne til at skabe en god hverdag og træffe de gode valg ud fra behov, kropstype og livsfase.

Tilmelding:
Skriv en mail til info@connectfys.dk
eller tilmeld dig i receptionen hos ConnectFys på Peter Bangs Vej 7A, 2000 Frederiksberg.

FIRE · AIR · EARTH · WATER

Bowspringinstruktøren Saskia Griffiths gæster København i maj, og ConnectFys har derfor den sjældne at tilbyde hele fire workshops fra fredag den 4. maj til søndag den 6. maj med den dygtige instruktør.

Uanset om du vil udvikle din yogapraksis, prøve kræfter med en ny form for mind/body-træning eller dedikere en weekend til fordybelse, mindfulness og selvpleje er Saskias besøg en sjælden mulighed, du ikke må gå glip af.

Undervisningen sættes til housemusik ud fra de fire elementer ild, luft, jord og vand. Du kan deltage i én, flere eller alle workshops. Én workshop koster 300 kroner, men hvis du ønsker at deltage i alle fire workshops, kan du købe en samlet billet til kun 900 kroner og dermed få en workshop gratis. Køb billetter her

THE WORKSHOPS
Friday 7 – 9 pm – FIRE
Bowspring Flow to awesome beats
Move & groove through a sequence of Katas to the sound of Deep House Music. From deep house beats to the quiet subtle inner rhythm of your breath. Move from the gross to the subtle, to the sound of groovy beats, through a physical practice moving from the earth upwards, from the outer world to the inner world to a final deep relaxation. Expect Deep House, Bowspring, Pranayama & Meditation.

Saturday 9 – 12 am – AIR
Central Channel, Radiant Heart & Wings
We set the tone starting with the most powerful and magnetic of all energy votexes – the heart is up to 5.000 times more powerful than the brain. We extend from our heart into our wings as we affect everything we touch with our centre.

Saturday 2 – 4 pm – EARTH
Deep Roots
Dig deep into the earth to feel who we truly are, connect with our values, engage our sense of belonging, feet, legs and hips carry us each step of the way. Learn about your feet, how to engage your legs, connect your upper body to the earth.

Sunday 10 – 12 am – WATER
Pulsation.
All life pulses. From the central heart beat, reach out and from the root, rise upwards to the zenith. Feel your unique pulse through spiral fluid actions bringing all parts together to express your unique upward evolution towards freedom.

ABOUT SASKIA
Saskia is a nomad and citizen of the world. Not from here or there, and a little from everywhere. After an intense year of studies at the home of the Bowspring in Denver, Colorado USA, Saskia realises that the most transformational of all adventures is to embody union through fascial awareness. Life is a miracle, each cells pulse is a miracle, to recognise this allows us to reveal the miracles that we are and empowers us to remember that in every moment, we are chosing the thoughts that create our reality. It’s her greatest joy to transmit the freedom the Bowspring has given her and see another light up with renewed hope and joy for life.