Osteopatisk Fysioterapi

Osteopatisk Fysioterapi – manuel undersøgelse og behandling

Om vores behandlinger

Osteopatisk Fysioterapi – manuel undersøgelse og behandling.

Osteopatien anskuer kroppen som en enhed bestående af forskellige systemer. En ubalance i et system påvirker hele kroppen, men manifesterer sig ofte via nervesystemet og bindevæv som smerte eller begrænset bevægelse i vores bevægeapparat. Med den rette indsats kan kroppen selv genfinde sin balance.

Ved omhyggelig og struktureret undersøgelse afdækkes spændings-/ holdningsmønstre og bevægeindskrænkninger og med viden om kroppens anatomi, fysiologi og patologi findes årsagen til ubalance og gener. Det vurderes, om der er brug for supplerende undersøgelse/behandling ved læge.

Når indiceret er behandlingen effektiv og adresserer præcist og skånsomt det relevante væv (led, ledbånd, muskler, sener, knogler og bindevæv omkring muskler, organer, nerver og blodkar samt kranieknogler og kraniehinder mm.) med manuelle teknikker som mobilisering, manipulation, stræk aktivt og passivt samt bindevævsafspænding. For varig bedring suppleres ofte med øvelser og livstilsvejledning.

Se mere om osteopati her:
http://www.danskeosteopater.dk/osteopati/hvad-er-osteopati/
http://www.netdoktor.dk/fakta/sygdomme/osteopati.htm
http://www.osteopathie.eu/en

Priser:

30 min. behandling 350 kr.
1.gangs kons. /45 min behandling 525 kr.
60 min. behandling 700 kr.

Book en aftale

Behandlingen er uden tilskud fra den offentlige sygesikring, og du behøver derfor ingen henvisning fra din læge. Sygeforsikringen Danmark giver ikke tilskud til denne behandling.