10 ugers træning, kost- og livsstilsoptimering

Efter en velfortjent sommerferie vender vores 10 ugers intensive bootcamp stærkt tilbage. Hvis varme, vin og feriestemning er gået ud over din kost og motion i den seneste tid, kan du derfor ånde lettet op – bootcampen skal nok få dig tilbage på rette vej.

Forløbet varer 10 uger, og der vil være fokus på både træning, kost og målsætninger. Vi træner sammen to gange om ugen, og derudover har du fri adgang til ConnectGym under hele forløbet. Du vil ugentligt blive vejet og målt, så du kan følge dine egne fremskridt og fejre dine sejre. Samtidig vil du modtage kostvejledning og kostplan, så dine vaner derhjemme støtter din træning bedst muligt. Du kan med andre ord se frem til, at din livsstil vil blive optimeret for at skabe de bedst mulige resultater.

Fællesskabet er vigtigt, og du vil derfor blive inviteret til at deltage i en lukket Facebookgruppe, hvor bootcampere og trænere kan dele ideer, motivation og råd med hinanden. Vi oplever, at bootcampholdene er rigtig gode til at hjælpe og støtte hinanden, og vi lægger vægt på, at det skal være en god og sjov (og hård!) oplevelse at være en del af bootcampen, så lysten holder ved. Forløbet vil gøre dig stærkere, sundere og slankere, og du vil få lagt fundamentet for en varig livsstil, som kan give dig den energi og den krop, som du gerne vil opnå. Mange af vores bootcampere vælger at holde fast i den gode udvikling fra forløbet ved at deltage på vores ’bootcamp – fortsætterhold’, og den mulighed vil du også have, når forløbet når vejs ende.

Hvis du vil høre mere, kan du komme til et af vores informationsmøder og møde instruktørerne, se lokalerne, og få svar på eventuelle spørgsmål. Infomøderne er helt uforpligtende, så du kan bare dukke op – du er selvfølgelig også velkommen til at skrive til bootcamp@connectfys.dk og tilmelde dig, eller stille spørgsmål allerede nu.

INFO OG TIDER

INFOMØDE
Lørdag den 1. september kl. 10.30

OPSTART
Tirsdag den 4. september

TRÆNINGSDAGE
Tirsdag 17.30-19.00 (træning/vejning, Tina)
Torsdag 18.00-19.00 (træning, Ann-Sofie)

FERIE
Uge 42

SIDSTE TRÆNING
Tirsdag den 13. november

DU FÅR

2x ugentlig træning i 10 uger

Ugentlig vejning i 10 uger

Professionel kostvejledning

Individuel kostplan

Fri adgang til ConnectGym i 10 uger

Fri adgang til ConnectGym-hold i 10 uger

Mulighed for deltagelse i lukket Facebookgruppe

Bootcamp-nyhedsbreve med information om forløbet

3975,- i alt

INSTRUKTØRER

Tina Trane Thomsen
Tina har en professionsbachelor i ernæring og sundhed, en bachelorgrad i psykologi og mange års erfaring som personlig træner og kostvejleder. Det er Tina, som står for den ugentlige vejning/måling af dine fremskridt.

Ann-Sofie Borgen
Ann-Sofie er professionsbachelor i ernæring og sundhed, og hun er – ligesom Tina – fast tilknyttet vores bootcampforløb. Ann-Sofie er også instruktør på vores puls/styrke-hold om torsdagen, som du har fri mulighed for at deltage i.