Akupunktur

Førende indenfor akupunkturbehandling

CONNECTFYS er førende indenfor akupunktur til behandling af mange forskellige ubalancer og symptomer, herunder især problemer i bevægeapparatet. Vi tilbyder flere forskellige former for akupunktur.

TCM – traditionel kinesisk akupunktur og Cross Channel akupunktur

Akupunkturbehandling søger at bringe kroppen i naturlig balance, og har en indvirkning på såvel fysiske som psykiske symptomer og ubalancer. Alle symptomer tages alvorligt og ses som dele af en større helhed. Akupunktur er særdeles effektiv til at reducere smerte og afhjælpe eller lindre gener, som eksempelvis træthed, søvnproblemer, kramper, stress, uro og depression samt kvalme og opkastninger. Derudover virker akupunktur ofte overraskende godt på nerveskader fremkommet ved fx operation eller kemobehandling. Du får nåle forskellige steder på kroppen, herefter ligger du og hviler i 30-40 minutter, mens nålene gør deres arbejde.
Behandlinger udføres af Jørgen Reith.

Vestlig akupunktur i kombination med fysioterapi

Denne akupunkturform kaldes også Trigger Point og er et yderst effektivt redskab i kombination med fysioterapi. Den kan forkorte et behandlingsforløb ved fx at klargøre et smertefuldt led til behandling. Akupunkturen kan desuden, i kombination med træning, optimere restitution og præstationsevne. I denne form for akupunktur sidder nålene kortvarigt og ofte kun, mens de bliver stimuleret manuelt.
Behandlinger udføres af Jørgen Reith, Frida Thorstensen og Mette Fugl.

NADA

NADA-akupunktur gives i øret i forbindelse med rygestop eller andre afhængighedstilstande. Behandling udføres af Jørgen Reith.

Book en aftale