Akupunktur

Førende indenfor akupunkturbehandling

CONNECTFYS er førende indenfor akupunktur til behandling af mange forskellige ubalancer og symptomer, herunder især problemer i bevægeapparatet og kvindelige ubalancer i forhold til fertilitet, graviditet, fødsel, barsels og overgangsalder. Vi tilbyder 5 forskellige former for akupunktur.

TCM – traditionel kinesisk akupunktur og Cross Channel akupunktur

Akupunkturbehandling søger at bringe kroppen i naturlig balance, og har en indvirkning på såvel fysiske som psykiske symptomer og ubalancer. Alle symptomer tages alvorligt og ses som dele af en større helhed. Akupunktur er særdeles effektiv til at reducere smerte og afhjælpe eller lindre gener, som eksempelvis træthed, søvnproblemer, kramper, stress, uro og depression samt kvalme og opkastninger. Derudover virker akupunktur ofte overraskende godt på nerveskader fremkommet ved f.eks. operation eller kemobehandling. Du får nåle forskellige steder på kroppen, herefter ligger du og hviler i 30-40 minutter, mens nålene gør deres arbejde.
Behandlinger udføres af Jørgen Reith og Henny Jensen

Vestlig akupunktur i kombination med fysioterapi

Denne akupunkturform kaldes også Trigger Point og er et yderst effektivt redskab i kombination med fysioterapi. Den kan forkorte et behandlingsforløb ved fx at klargøre et smertefuldt led til behandling. Akupunkturen kan desuden, i kombination med træning, optimere restitution og præstationsevne. I denne form for akupunktur sidder nålene kortvarigt og ofte kun, mens de bliver stimuleret manuelt.
Behandlinger udføres af Jørgen Reith, Mark Christophersen, Mette Fugl og Mikkel Schenece Brandt

Fødselsstimulerende akupunktur

Akupunktur kan hjælpe med at bringe kvinden og hendes kroppen i balance før fødslen. Fødselsmodnende akupunktur medvirker til at fødslen lettere starter rigtigt og afkorter fødselsforløbet med 1 til 2 timer. Fødselsigangsættende akupunktur virker ve-stimulerende når kroppen er klar til fødsel. Du får nåle forskellige steder og hviler 20-40 minutter med nålene. Jordemoderen er tilstede under hele behandlingen. Behandling udføres af jordemoder Henny Jensen

NADA

NADA akupunktur gives i øret i forbindelse med rygestop eller andre afhængighedstilstande. Behandling udføres af Jørgen Reith

Akupunktur kombineret med massage

Denne behandling virker særdeles afspændende og balancerende på både det fysiske, psykiske og mentale helbred. Behandlingen er især virksom i forhold til bækken- og lændesmerter, kramper, hovedpine, uro, stress, søvnbesvær. Når massage og akupunktur kombineres, får man 2 behandlinger i en. Massagen virker ekstra afspændende, og akupunkturen får optimale vilkår for at bringe kroppen i balance. Akupunkturnålene placeres og fjernes løbende, således at der er plads til at blive masseret og til at vende sig på briksen. Alle kan have glæde af behandlingen, men særligt gravide og barslende oplever et stort udbytte. Behandlingen udføres af jordemoder Henny Jensen.

Book en aftale