Fysioterapi

Høj faglighed - specialiseret behandling

CONNECTFYS tilbyder fysioterapi af høj faglighed baseret på den nyeste viden inden for fysioterapeutiske behandlingsmetoder.

Vi fokuserer altid på at finde årsagen til din problematik. Vi har nøje sammensat et bredt og kompetent team, der gør det muligt for os at tilbyde dig en fysioterapeut med stor ekspertise inden for netop din problematik uanset om det er en idrætsskade, et postoperativt forløb eller et hold i ryggen.

Vi lægger vægt på et godt samarbejde med praktiserende læger, reumatologer og ortopædkirurger, og vi kombinerer ofte manuel behandling (‘hands on’) med fysisk træning eller træningsøvelser, hvilket kan være individuelt eller på nogle af vores mange målrettede hold.


Vederlagsfri fysioterapi

CONNECTFYS tilbyder behandling af vederlagsfri patienter. Under den vederlagsfri ordning dækker regionen det fulde behandlingshonorar til patienter med kronisk sygdom eller fysisk handicap, fx leddegigt eller neurologiske sygdomme. Vurdering og behandlingsplan laves i samarbejde mellem den praktiserende læge og fysioterapeuten.

Vi tilbyder både individuel behandling, holdtræning samt hjemmebehandling under denne ordning. Læs vejledningen angående den vederlagsfriordning på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Book en aftale

Få overblik over mulighederne her