Medicare

Vi benytter de nyeste behandlingsredskaber

Om vores behandlinger

For at optimere behandlingsforløbet har vi mulighed for at benytte nogle af de nyeste behandlingsredskaber.

Lightforce Laser

Lightforce er, som den eneste high power level IV-laser, udviklet specielt til behandling af sene-, led- og muskelgener. Terapeutisk laserbehandling er klinisk dokumenteret og reducerer smerte og inflammation allerede efter de første behandlinger. Det er dokumenteret, at patienter behandlet med High Power Laser har en hurtigere genoprettelse af skadet væv. Med andre ord: Et mere effektivt behandlingsforløb.

Shockwave

Shockwave er en veldokumenteret behandlingsform med god effekt på især muskel- og seneskader.
Behandlingen består af radierende slag (trykbølger) imod det skadede område. Slagenes dybde og intensitet indstilles efter
skade og omfang. Studier har dokumenteret at behandling med shockwave kan give øget blodcirkulation, have lokalbedøvende effekt og fremme helingsprocessen i det skadede område.

Ultralydsscanning

Med dette værktøj kan vi danne os et specifikt billede af tilstande i vævsstrukturer. Dette kan f.eks. være i muskler, sener, slimsække eller knogler. Ultralydsscanning giver behandleren en mere præcis information om evt. skader eller gener, så behandlingen og/eller træningen kan tilrettelægges optimalt.

Book en aftale