Osteopati

Effektiv og målrettet behandling

Manuel undersøgelse og helhedsorienteret behandling

Osteopatien anskuer kroppen som en enhed bestående af forskellige systemer. En ubalance i et system påvirker hele kroppen, men manifesterer sig ofte via nervesystemet og bindevæv som smerte eller begrænset bevægelse i vores bevægeapparat. Med den rette indsats kan kroppen selv genfinde sin balance.

Ved omhyggelig og struktureret undersøgelse afdækkes spændings-/ holdningsmønstre og bevægeindskrænkninger og med viden om kroppens anatomi, fysiologi og patologi findes årsagen til ubalance og gener. Det vurderes, om der er brug for supplerende undersøgelse/behandling ved læge.

Når undersøgelsen indicerer behandling, er behandlingen effektiv og adresserer præcist og skånsomt det relevante væv (led, ledbånd, muskler, sener, knogler og bindevæv omkring muskler, organer, nerver og blodkar samt kranieknogler og kraniehinder mm.) med manuelle teknikker som mobilisering, manipulation, stræk aktivt og passivt samt bindevævsafspænding. For varig bedring suppleres ofte med øvelser og livsstilsvejledning.

Priser:

Første konsultation (50 min): 800 kr
Efterfølgende konsultation, kort (25-30 min): 500 kr
Efterfølgende konsultation, lang (50-55 min): 900 kr

Børn 0-6 år:
Første konsultation (50 min): 750 kr
Efterfølgende konsultation, kort (25-30 min): 450 kr
Efterfølgende konsultation, lang (50-55 min): 800 kr

Se mere om osteopati her:
http://www.danskeosteopater.dk/osteopati/hvad-er-osteopati/
http://www.netdoktor.dk/fakta/sygdomme/osteopati.htm
http://www.osteopathie.eu/en

Book en aftale

Osteopat DO. M.R.O.DK

Behandlingen er uden tilskud fra den offentlige sygesikring, og du behøver derfor ingen henvisning fra din læge. Sygeforsikringen Danmark giver tilskud til behandlingen efter fast takst.