Vil du gå sommeren stærk, energisk og sund i møde?
Så er vores 10 ugers bootcamp måske lige præcis det, der kan hjælpe dig med at nå i mål med ambitionerne i tide.

Bootcamp – hvorfor?

Bootcampen henvender sig til alle, som gerne vil skabe seriøse forandringer for deres sundhed én gang for alle. For nogle er det primært vægten, der skaber frustration, for andre er det manglen på bevægelse – og energi – i hverdagen. Men deltagerne på vores bootcamps har som regel mindst én ting til fælles: De har forsøgt at ændre livsstil adskillige gange på egen hånd, men har haft svært ved at holde fast i de sunde og gode vaner. Bootcampen er skabt præcis med udgangspunkt i disse udfordringer, som rigtig mange mennesker kan nikke genkendende til. Det er nemlig ikke så ligetil at ændre livsstil, selvom lysten og viljen er stor! Derfor er vores bootcamp tilrettelagt på en måde, som skaber de perfekte rammer for din udvikling.

Kost og kropsmåling

Du modtager individuel kostvejledning og kostplan (samt opfølgning på dette), så din nye livsstil skaber så store fremskridt som muligt. Du vil ugentligt blive vejet og målt, så du kan følge dine egne fremskridt og fejre dine sejre med de andre bootcampere. Vi anvender adskillige parametre i kropsmålingerne, så du får en grundig indsigt i dine resultater; fx fedtmasse, muskelmasse mv. Du kan med andre ord se frem til, at din livsstil vil blive optimeret for at skabe de bedst mulige resultater.

Varig livsstilsændring = varige resultater

Bootcampen er et forløb, som giver dig resultater, mens det står på – men også på lang sigt. Intense slankekure kan give store resultater, men når viljen slipper op, tager man ofte endnu mere på, end det man tabte til at starte med. Det er både frustrerende og usundt, når vægten ændrer sig på denne måde, og man mister troen på, at man kan få succes med at ændre sine vaner. Derfor er vores bootcamp skabt for at give dig et sundhedsboost nu og her, men vigtigst af alt lægge fundamentet for en varig og holdbar livsstil, så dine resultater bliver varige. Vores tidligere bootcampdeltagere siger, at det netop er den varige ændring og nye, stabile lyst til træning og sundhed, der har været den allerstørste værdi ved bootcampen.

Træning

Vi træner på lukkede bootcamp-hold to gange om ugen, og derudover har du fri adgang til ConnectGym under hele forløbet (du er velkommen i ConnectGym fra den dag, du betaler for forløbet). ConnectGym er et lille, professionelt træningscenter med plads til alle, og du vil blive introduceret til centeret på vores bootcamp-workshop: Intro til ConnectGym. I forbindelse med workshoppen vil du have mulighed for at booke en personlig træningsvejledning, hvis du gerne vil have lidt ekstra vejledning til at begå dig i træningscenteret.

 Fællesskab

Fællesskabet er vigtigt, og du vil derfor blive inviteret til at deltage i en lukket Facebookgruppe, hvor bootcampere og trænere deler ideer, motivation og råd med hinanden. Vi oplever, at bootcampdeltagerne er rigtig gode til at hjælpe og støtte hinanden, og vi lægger vægt på, at det skal være en god og sjov (og hård!) oplevelse at være en del af bootcampen, så lysten holder ved. Det motiverende fællesskab, den målrettede vejledning og fokus på hverdagens vaner giver resultater og blod på tanden. Mange af vores bootcampere vælger at holde fast i den gode udvikling fra forløbet ved at deltage på vores ’bootcamp – fortsætterhold’, og den mulighed vil du også have, når forløbet når til vejs ende.

Infomøde

Du kan læse svarene på de mest almindelige spørgsmål i boksen nedenfor til højre – FAQ. Hvis du vil høre mere, inviterer vi også til et uforpligtende informationsmøde, hvor vores instruktører vil tage godt imod dig og fortælle alt du behøver at vide for at se om det er noget for dig. Du tilmelder dig informationsmødet ved at sende en mail til: bootcamp@connectfys.dk – eller ved at henvende dig i receptionen. Kontakt os endelig, hvis du har nogle spørgsmål om forløbet.

INFO OG TIDER

INFOMØDE
Lørdag den 23. marts kl. 10.00 (uge 12)
eller
Onsdag den 27. marts kl. 17.30 (uge 13)
(Tilmelding: info@connectfys.dk)

OPSTART
Tirsdag den 2. april (uge 14)

TRÆNINGSDAGE
Tirsdag 18.15-19.45 (vejning + træning, Tina)
Torsdag 18.00-19.00 (træning, Ann-Sofie)

WORKSHOP: Intro til ConnectGym
Lørdag den 27. april kl. 11.00-12.00 (uge 17)

TRÆNINGSVEJLEDNING (30 min)
Du har mulighed for at booke tid til en individuel træningsvejledning, hvis du gerne vil være helt sikker på, hvordan du træner i ConnectGym. Det foregår lørdag den 27. april mellem 08.00-11.00 og 12.00-14.00. Tiden bookes i receptionen.

FERIE
Uge 16 (pga. helligdage holdes denne uge fri)

SIDSTE TRÆNING
Torsdag den 13. juni (uge 24)

DU FÅR

2x ugentlig træning i 10 uger

Ugentlig vejning/kropsmåling i 10 uger

Professionel kostvejledning + opfølgning

Individuel kostplan

Workshop: Intro til ConnectGym

Mulighed for 30 min. individuel træningsvejledning

Fri adgang til ConnectGym i 11 uger (uge 16 er der ferie fra fællestræningen, men du kan stadig træne frit)

Fri adgang til ConnectGym-hold i 11 uger  (uge 16 er der ferie fra fællestræningen, men du kan stadig træne frit)

Mulighed for deltagelse i lukket Facebookgruppe

Bootcamp-nyhedsbreve med information om forløbet

Pris i alt
3975,-

FAQ

Hvem deltager på holdet?

Vores professionelle instruktører sørger for, at alle deltagere bliver udfordret på deres personlige niveau, og derfor har vi haft deltagere i alle aldre (fra 25 til 75 år indtil nu!). Alder og køn varierer fra bootcamp til bootcamp, men der er tendens til lidt flere kvinder end mænd, og flest deltagere mellem 40-60 år. Alle kan være med uanset skavanker!

Hvordan er træningen?

Vores tidligere bootcampere har blandt andet beskrevet træningen som: Sjov, hård, svedig, effektiv, festlig og social. Det er primært funktionel træning, hvor vi gør brug af vores egen kropsvægt til øvelserne. Vi hører god musik, og du kan forvente at få sved på panden og mærke ømheden dagen efter (måske endda i et par dage). Vi vil gerne have, at du presser dig selv, så du får gode resultater, men vi sørger altid for at tilpasse træningen og øvelserne til den enkelte – fx hvis du har smerter eller skader. Derfor er holdtræningen også individuel og personlig – du kan forvente, at blive udfordret (og taget hensyn til!) ud fra dine personlige behov.

Hvordan er holdet?

Holdet består af mennesker i alle aldre og alle kropstyper, men alle har mindst én ting til fælles: De er med på bootcampen, fordi de ønsker at ændre livsstil, blive sundere og blive mere aktive. De fleste har et ønske om vægttab, men andre kommer primært for at opbygge styrke og udfordre kroppen med træning.

Hvad får jeg ud af at deltage på bootcampen?

Du kan forvente et generelt boost af din sundhed. Du får trænet, du får en kostplan og -vejledning, som du helt eller delvist kan bruge i din hverdag både under og efter bootcampen, og du bliver en del af et motiverende fællesskab, som – sammen med de dygtige instruktører – vil holde dig til ilden, mens forløbet står på. Vores tidligere bootcampdeltagere har tabt en del kilo, er blevet stærkere og har oplevet glæden ved at få mere energi og overskud i hverdagen pga. træningen. Det vi hører oftest, er dog, at bootcampdeltagerne oplever en mental forandring, som gør, at de rent faktisk får lyst til at holde fast i den aktive, sunde livsstil. Derfor er der mange, der fx fortsætter i vores træningscenter, ConnectGym, når forløbet er slut. Mange af vores tidligere deltagere fortæller, at det er den varige livsstilsændring, der er den allerstørste gevinst ved bootcampen.

Hvad så, når bootcampen er overstået?

Træningen kan du holde ved lige i vores træningscenter, ConnectGym, når forløbet er slut. Du får fri træning i centeret under bootcampen, så derfor vil du til den tid kende salene og udstyret rigtig godt. Der er også mange, som nyder godt af vores træningshold, fx pilates og puls/styrke-træning. En stor del af vores bootcampere er dog så glade for holdet, den ugentlige vejning og instruktørerne, at de vælger at holde fast i træningen med vores Bootcamp Fortsætterhold, som er et særligt hold for dem, der har gennemført et bootcampforløb hos ConnectFys.

Er bootcampen noget for mig?

Bootcampen er for alle. Hvis du kan sige ’ja’ til én eller flere af følgende påstande, vil du kunne få meget ud af at deltage på vores bootcamp.

1) Jeg vil gerne tabe mig
2) Jeg vil gerne træne (mere)
3) Jeg vil gerne være sundere
4) Jeg har været på ’slankekur’ gange, men jeg mister motivationen, og det virker alligevel ikke i længden
5) Jeg bliver bare aldrig en fan af at træne, så derfor kommer jeg ikke af sted
6) Jeg ’belønner’ mig selv med afslapning og usunde valg lidt for ofte
7) Jeg vil gerne udfordre min krop og min vilje
8) Jeg er træt af at betale penge til et træningscenter, som jeg sjældent bruger til noget
9) Jeg vil gerne træne, men det skal være sjovt – og det er det ikke!
10) Jeg vil gerne opnå en varig livsstilsændring og opleve en ægte lyst til træning og sundere valg

Hvad får jeg under bootcampen?

Du får ugentlige vejninger/måling af fedtprocent, muskelmasse mv., 2x ugentlig bootcamptræning, fri adgang til ConnectGym + hold under hele bootcampen, professionel og individuel kostplan og kostvejledning i starten af forløbet, opfølgning på kostvejledning midt i forløbet, dygtige og engagerede instruktører, medlemskab i en lukket Facebookgruppe med de øvrige bootcampdeltagere, mulighed for at fortsætte på Bootcamp Fortsætterhold, når dit første bootcampforløb er afsluttet.

Hvad går Facebookgruppen ud på?

Facebookgruppen er en lukket gruppe, hvor kun medlemmerne kan se, hvad der foregår. Instruktørerne og deltagerne på bootcampen deler fx inspiration til kost, motivation til træningen og den slags med hinanden. Bootcamperne koordinerer også tit deres øvrige besøg i træningscenter og på træningshold, så man ikke behøver at træne alene, hvis man hellere vil have en makker med. Kort sagt: Facebookgruppen giver mulighed for, at man kan holde kontakten udenfor de to ugentlige bootcamp-træninger, og man bestemmer selv, hvor meget – og om – man har lyst til bruge den lukkede gruppe.

Stadig i tvivl?

Kom til infomøde, skriv dine bekymringer til bootcamp@connectfys.dk, eller få en snak med os på 38 86 13 27. Du er også velkommen på Frederiksberg til et kig rundt i centeret – men ring lige og aftal en tid, så vi kan være velforberedte til at møde dig.

INSTRUKTØRER

Tina Trane Thomsen
Tina har en professionsbachelor i ernæring og sundhed, en bachelorgrad i psykologi og mange års erfaring som personlig træner og kostvejleder. Det er Tina, som står for den ugentlige vejning/måling af dine fremskridt. Du kan også møde hende på bl.a. tabata og dancefit-holdet.

Ann-Sofie Borgen
Ann-Sofie er professionsbachelor i ernæring og sundhed, og hun er – ligesom Tina – fast tilknyttet vores bootcampforløb. Ann-Sofie er også instruktør på vores puls/styrke-hold om torsdagen, som du har fri mulighed for at deltage i.