ConnectGym

Træning i professionelle rammer

TRÆNINGSCENTER

I ConnectGym tilbyder vi professionelle omgivelser og fagligt stærke undervisere, som giver dig muligheden for sjov og udfordrende træning, som er målrettet til netop dine behov.

I vores træningscenter har du derfor ikke et abonnement – i stedet betaler du for lige præcis den træning, du får.
Derfor kan vi tilpasse træningen til dig, og du vil opleve at træne i et center, hvor der altid er masser af plads og rum til dig og din træning.

Du kan selv sammensætte din træning ud fra de træningsformer, vi tilbyder. Hvis du ikke ved, hvor du skal starte, anbefaler vi vores SUPER-træning, som er superviseret gruppetræning. Du kan få lagt et individuelt træningsprogram, inden du begynder, hvis du har lyst.

Motiverende holdtræning

Vi tilbyder holdtræning i yoga, SUPER-træning og seniortræning samt holdforløb. Vi træner i lækre omgivelser, og du kan se frem til motiverende træningstimer med dygtige undervisere og godt fællesskab.

DSC_0245

Professionel personlig træning

Med personlig træning er der fuld fokus på dig og dit individuelle træningsbehov. Vores personlige trænere er dygtige, og du får målrettet hjælp til at opnå dine træningsmål på den bedste måde for lige netop dig.