Spark 2019 i gang med 10 ugers fokus på både træning, kost og sundhed. Bootcampen vil gøre dig stærkere, sundere og slankere, og du vil
få lagt fundamentet for en varig livsstil, som kan give dig den energi og den krop, som du drømmer om.

Vi træner på hold to gange om ugen, og derudover har du fri adgang til ConnectGym under hele forløbet. ConnectGym er et lille, professionelt træningscenter med plads til alle, og du vil blive introduceret til centeret på vores bootcamp-workshop: Intro til ConnectGym. Du vil ugentligt blive vejet og målt, så du kan følge dine egne fremskridt og fejre dine sejre med de andre bootcampere. Samtidig vil du modtage individuel kostvejledning og kostplan (samt opfølgning på dette), så din nye livsstil skaber så store fremskridt som muligt. Du kan med andre ord se frem til, at din livsstil vil blive optimeret for at skabe de bedst mulige resultater.

Fællesskabet er vigtigt, og du vil derfor blive inviteret til at deltage i en lukket Facebookgruppe, hvor bootcampere og trænere kan dele ideer, motivation og råd med hinanden. Vi oplever, at bootcampholdene er rigtig gode til at hjælpe og støtte hinanden, og vi lægger vægt på, at det skal være en god og sjov (og hård!) oplevelse at være en del af bootcampen, så lysten holder ved.  Mange af vores bootcampere vælger at holde fast i den gode udvikling fra forløbet ved at deltage på vores ’bootcamp – fortsætterhold’, og den mulighed vil du også have, når forløbet når til vejs ende.

Hvis du vil høre mere, inviterer vi til et uforpligtende informationsmøde, hvor vores instruktører vil tage godt imod dig og fortælle alt du behøver at vide for at se om det er noget for dig. Du tilmelder dig informationsmødet ved at sende en mail til: bootcamp@connectfys.dk – eller ved at henvende dig i receptionen. Kontakt os endelig, hvis du har nogle spørgsmål om forløbet.

EARLY BIRD-TILBUD

Hvis du melder dig til bootcampen (eller giver den i gave til en anden) inden den 28. december 2018, får du forløbet til 3475,- i alt (spar 500,-).

INFO OG TIDER

INFOMØDE
Lørdag den 5. januar kl. 10.00
eller
Onsdag den 9. januar kl. 17.30
(Tilmelding: info@connectfys.dk)

OPSTART
Tirsdag den 15. januar (uge 3)

TRÆNINGSDAGE
Tirsdag 18.15-19.45 (vejning + træning, Tina)
Torsdag 18.00-19.00 (træning, Ann-Sofie)

WORKSHOP
Lørdag den 2. februar

FERIE
Uge 7

SIDSTE TRÆNING
Torsdag den 28. marts (uge 13)

DU FÅR

2x ugentlig træning i 10 uger

Ugentlig vejning/kropsmåling i 10 uger

Professionel kostvejledning + opfølgning

Individuel kostplan

Workshop: Intro til ConnectGym

Fri adgang til ConnectGym i 10 uger

Fri adgang til ConnectGym-hold i 10 uger

Mulighed for deltagelse i lukket Facebookgruppe

Bootcamp-nyhedsbreve med information om forløbet

Pris i alt
3975,-

FAQ

Hvem deltager på holdet?

Vores professionelle instruktører sørger for, at alle deltagere bliver udfordret på deres personlige niveau, og derfor har vi haft deltagere i alle aldre (fra 25 til 75 år indtil nu!). Alder og køn varierer fra bootcamp til bootcamp, men der er tendens til lidt flere kvinder end mænd, og flest deltagere mellem 40-60 år. Alle kan være med uanset skavanker!

Hvordan er træningen?

Vores tidligere bootcampere har blandt andet beskrevet træningen som: Sjov, hård, svedig, effektiv, festlig og social. Det er primært funktionel træning, hvor vi gør brug af vores egen kropsvægt til øvelserne. Vi hører god musik, og du kan forvente at få sved på panden og mærke ømheden dagen efter (måske endda i et par dage). Vi vil gerne have, at du presser dig selv, så du får gode resultater, men vi sørger altid for at tilpasse træningen og øvelserne til den enkelte – fx hvis du har smerter eller skader. Derfor er holdtræningen også individuel og personlig – du kan forvente, at blive udfordret (og taget hensyn til!) ud fra dine personlige behov.

Hvordan er holdet?

Holdet består af mennesker i alle aldre og alle kropstyper, men alle har mindst én ting til fælles: De er med på bootcampen, fordi de ønsker at ændre livsstil, blive sundere og blive mere aktive. De fleste har et ønske om vægttab, men andre kommer primært for at opbygge styrke og udfordre kroppen med træning.

Hvad får jeg ud af at deltage på bootcampen?

Du kan forvente et generelt boost af din sundhed. Du får trænet, du får en kostplan og -vejledning, som du helt eller delvist kan bruge i din hverdag både under og efter bootcampen, og du bliver en del af et motiverende fællesskab, som – sammen med de dygtige instruktører – vil holde dig til ilden, mens forløbet står på. Vores tidligere bootcampdeltagere har tabt en del kilo, er blevet stærkere og har oplevet glæden ved at få mere energi og overskud i hverdagen pga. træningen. Det vi hører oftest, er dog, at bootcampdeltagerne oplever en mental forandring, som gør, at de rent faktisk får lyst til at holde fast i den aktive, sunde livsstil. Derfor er der mange, der fx fortsætter i vores træningscenter, ConnectGym, når forløbet er slut. Mange af vores tidligere deltagere fortæller, at det er den varige livsstilsændring, der er den allerstørste gevinst ved bootcampen.

Hvad så, når bootcampen er overstået?

Træningen kan du holde ved lige i vores træningscenter, ConnectGym, når forløbet er slut. Du får fri træning i centeret under bootcampen, så derfor vil du til den tid kende salene og udstyret rigtig godt. Der er også mange, som nyder godt af vores træningshold, fx pilates og puls/styrke-træning. En stor del af vores bootcampere er dog så glade for holdet, den ugentlige vejning og instruktørerne, at de vælger at holde fast i træningen med vores Bootcamp Fortsætterhold, som er et særligt hold for dem, der har gennemført et bootcampforløb hos ConnectFys.

Er bootcampen noget for mig?

Bootcampen er for alle. Hvis du kan sige ’ja’ til én eller flere af følgende påstande, vil du kunne få meget ud af at deltage på vores bootcamp.

1) Jeg vil gerne tabe mig
2) Jeg vil gerne træne (mere)
3) Jeg vil gerne være sundere
4) Jeg har været på ’slankekur’ gange, men jeg mister motivationen, og det virker alligevel ikke i længden
5) Jeg bliver bare aldrig en fan af at træne, så derfor kommer jeg ikke af sted
6) Jeg ’belønner’ mig selv med afslapning og usunde valg lidt for ofte
7) Jeg vil gerne udfordre min krop og min vilje
8) Jeg er træt af at betale penge til et træningscenter, som jeg sjældent bruger til noget
9) Jeg vil gerne træne, men det skal være sjovt – og det er det ikke!
10) Jeg vil gerne opnå en varig livsstilsændring og opleve en ægte lyst til træning og sundere valg

Hvad får jeg under bootcampen?

Du får ugentlige vejninger/måling af fedtprocent, muskelmasse mv., 2x ugentlig bootcamptræning, fri adgang til ConnectGym + hold under hele bootcampen, professionel og individuel kostplan og kostvejledning i starten af forløbet, opfølgning på kostvejledning midt i forløbet, dygtige og engagerede instruktører, medlemskab i en lukket Facebookgruppe med de øvrige bootcampdeltagere, mulighed for at fortsætte på Bootcamp Fortsætterhold, når dit første bootcampforløb er afsluttet.

Hvad går Facebookgruppen ud på?

Facebookgruppen er en lukket gruppe, hvor kun medlemmerne kan se, hvad der foregår. Instruktørerne og deltagerne på bootcampen deler fx inspiration til kost, motivation til træningen og den slags med hinanden. Bootcamperne koordinerer også tit deres øvrige besøg i træningscenter og på træningshold, så man ikke behøver at træne alene, hvis man hellere vil have en makker med. Kort sagt: Facebookgruppen giver mulighed for, at man kan holde kontakten udenfor de to ugentlige bootcamp-træninger, og man bestemmer selv, hvor meget – og om – man har lyst til bruge den lukkede gruppe.

Stadig i tvivl?

Kom til infomøde, skriv dine bekymringer til bootcamp@connectfys.dk, eller få en snak med os på 38 86 13 27. Du er også velkommen på Frederiksberg til et kig rundt i centeret – men ring lige og aftal en tid, så vi kan være velforberedte til at møde dig.

INSTRUKTØRER

Tina Trane Thomsen
Tina har en professionsbachelor i ernæring og sundhed, en bachelorgrad i psykologi og mange års erfaring som personlig træner og kostvejleder. Det er Tina, som står for den ugentlige vejning/måling af dine fremskridt.

Ann-Sofie Borgen
Ann-Sofie er professionsbachelor i ernæring og sundhed, og hun er – ligesom Tina – fast tilknyttet vores bootcampforløb. Ann-Sofie er også instruktør på vores puls/styrke-hold om torsdagen, som du har fri mulighed for at deltage i.