Målrettet og skånsom træning efter fødslen

Graviditet og fødsel ændrer i høj grad livet – og ændringerne kan ofte både ses og mærkes på kroppen. Særligt bækkenbund, mave og ryg er belastede i denne periode, og det kan være svært at ’finde tilbage’ til den krop, man havde inden graviditeten.

Efterfødselspilates er et lukket forløb, som fokuserer på netop disse områder af kroppen, og træningen er nøje tilpasset den situation, som din krop er i – nemlig postgravid. Instruktør Dorthe Bille Nielsen er uddannet i pilates, anatomi og graviditet/efterfødsel, og hun har stor erfaring med at undervise nye mødre. Derfor kan du være sikker på, at der bliver taget hånd om din krop og din sundhed under hele forløbet. Undervisningen foregår hos ConnectFys, som er en professionel fysioterapiklinik, og derfor vil du kunne blive henvist til eventuel anden behandling, træning eller undersøgelse, hvis du føler behov for det – fx hos kostvejleder eller fysioterapeut med speciale i lænd/ryg.

Pilates er en unik træningsform, som styrker hele kroppen på en skånsom måde, som er tilpasset kroppens naturlige bevægelsesmønstre. Særligt coremuskulaturen blive sat på arbejde, og dine mavemuskler – både de dybereliggende og de yderste – vil blive styrket og give stabilitet og balance til hele kroppen. Vejrtrækningen er samtidig et centralt element i pilates, fordi den rette vejrtrækning optimerer træningen og dermed også resultatet.
Den skånsomme styrketræning med fokus på mave/ryg/bækken-området er med andre ord oplagt til en krop, som netop har været belastet af graviditet og fødsel, og forløbet er derfor en rigtig god måde at træne kroppen op på skånsom og omsorgsfuld, men også effektiv, vis.

Vi vil være et lille hold på 8 deltagere, og babyer er selvfølgelig velkomne. Vi lægger stor vægt på, at alle skal kunne være med i træningen, og derfor justerer vi øvelserne efter den enkeltes behov, hvis du fx har smerter eller udfordrende gener. Vi anbefaler dog, at der er gået mindst 6-8 uger fra fødslen.

INFO OG TIDER

1x træning i 8 uger

Deltagelse på et lille, lukket hold

En professionel instruktør med speciale indenfor efterfødselstræning

Fri træning i ConnectGym i 8 uger

Fri træning på ConnectGym-hold i 8 uger

DU FÅR

OPSTART
Fredag den 22. februar (uge 8)

TRÆNINGSDAGE
Fredage mellem 11.00-11.55

995,- i alt

UNDERVISER

Dorthe Bille Nielsen er fuldt certificeret instruktør i klassisk pilates på alle niveauer, er godkendt som personlig træner fra The Pilates Standard og har eksamen i bevægelsesanatomi ved læge Ole Købke. Hun underviser blandt andet i pilates, efterfødselspilates og -TRX. Dorthe har beskæftiget sig med fysisk træning hele livet og har været rytmisk sportgymnast på eliteplan.