EARLY BIRD-TILBUD

Hvis du tilmelder dig (eller giver forløbet i gave) inden den 25. december, sparer du 200,- kroner på forløbet og får en gravidmassage hos jordemoder Henny med i prisen (værdi: 700,-). Du giver altså 2000,- for forløbet samt får en massage med som en ekstra bonus.

Intuition, ro og tillid

Dette forløb fokuserer på at give dig redskaber og erfaringer, som du kan bruge i den helt særlige proces, som graviditet og fødsel er. Forvandlingen fra at bære dit barn i kroppen, gå igennem fødslen og være mor til din nye baby er en helt unik oplevelse, som ændrer livet på alle måder. Der er en helt naturlig grænse for, hvor meget man kan ’lære’ om denne proces på forhånd. Derfor vil forløbet – udover at give teoretisk viden – have fokus på at skabe en kontakt til den indre intuition eller urkraft, som kan guide dig i processen.

Du vil opnå større kendskab til din krop, komme i kontakt med dine ønsker og behov samt få redskaber, som vil hjælpe dig gennem fødslen og den første tid som nybagt mor. Undervisningen drejer sig i høj grad om, at du skal opnå større tillid til din intuition, din krop og dens signaler.

Vi arbejder på mange forskellige måder igennem forløbet og fokuserer både på det kropslige/fysiske, følelserne og konkret viden og redskaber til fødslen. Du lærer om fødslens faser, fødestillinger og teknikker til at lindre og håndtere fx vesmerter, men du arbejder også med dine følelser, din krop og dine bekymringer.

Samtale
Hver gang vil der være oplæg om forskellige temaer med plads til spørgsmål og individuelle ønsker og behov. Sammen skaber vi et rum, hvor man kan sætte ord på de tanker og følelser, der fylder mest.

Fysisk aktivitet
Gennem fri bevægelse til musik, 5 forskellige rytmer, vil du lære om dine egne styrker og svagheder i forhold til de forskellige faser i fødslen. ​Samtidig vil du opnå større kendskab og tillid til dine egne følelser, intuition, krop og dens signaler. ​Du vil ved fysisk aktivitet øge tilliden og kendskabet til din krop gennem yogaøvelser, dans/bevægelse til musik, afspænding og bevidst vejtrækning.

Kreativ udfoldelse
Ved hjælp af tegning/maling vil du få nogle nye billeder, som dels kan hjælpe dig til en bearbejdning af følelser og forestillinger og dels kan være et redskab til ny forståelse eller en legemliggørelse af både din intuition og urkraft og din frygt/udfordringer. Du vil også arbejde med en fødselslabyrint og få nye perspektiver på vejen til at blive mor til det barn, du bærer i din krop.​​​ Målet er at give dig en indre ro og tillid til din krop og din proces.

 

____

Anbefalet start mellem 24. og 32. graviditetsuge. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Henny på hj@connectfys.dk eller 25 39 66 04.

DU FÅR

UNDERVISNING
5x 2 timers fødselsforberedende undervisning

OPFØLGNING
1 møde efter fødslen (datoen aftales med gruppen)

PROFESSIONEL UNDERVISNING
Jordemoder Henny Jensen

TRÆNING
Fri adgang til ConnectGym for faderen til barnet under forløbet

INFO OG TIDER

OPSTART
Fredag d. 18. januar

TID
Kl. 13.00 – 15.00

DATOER
18/1, 25/1, 1/2, 8/2 og 15/2

PRIS
2200,-
Eventuelt: Sygeforsikring Danmark yder tilskud 5x 150 kroner.

UNDERVISER

Henny Jensen er jordemoder, massageterapeut, akupunktør og zoneterapeut. Hun arbejder holistisk med det hele menneske, og inddrager både tanker, følelser og kroppen.
Henny underviser i yoga for gravide og fødselsforberedelse for kvinder, og hendes speciale er alle kvindelige ubalancer i relation til menstruation, fertilitet, graviditet, fødsel og barsel.

Læs mere om Henny her