Covid19

Vi sørger for tryg behandling

Information omkring covid 19 tiltag hos Connectfys

Hos Connectfys følger vi retningslinjerne fra sundhedsstyrelsen. Så jeres besøg hos os bliver en god og tryg oplevelse.

For at kunne sikre en tryg oplevelse for alle er der nogle tiltag i som patienter kan hjælpe os med. Se venligst nedenfor.

Booking
Behandlinger kun kan bookes telefonisk samt online. Behandlingen kan foregå som tele/video konsultation eller som vanligt på klinikken.

Telefontiderne er i denne periode ændret til:
Mandag til fredag mellem 8.00-15.00.

Hvis der er optaget, så læg en besked eller skriv en mail til info@connectfys.dk og vi vil herefter kontakte dig hurtigst muligt.

Forløbet på klinikken
Det er vigtigt du først møder ind 5 minutter før behandlingens start. Vi beder dig holde fornuftigt afstand og tage hensyn til andre patienter samt bruge de opstillede spritdispensere.

Når det bliver din tur kommer behandleren og henter dig.

Sundhedsstyrelsen har skærpet retningslinjerne om brug af værnemidler. Derfor bedes i som patienter medbringe mundbind eller visir der kan bruges i forbindelse med jeres behandling når det ikke er muligt at holde 1 meters afstand eller i tilfælde hvor der er nogle tilstede men kendt øget risiko vil der være tale om 2 meter.

Vi som behandlerne vil selvfølgelig fortsat bære visir/mundbind under jeres behandling og træning og vi vil gøre alt for at holde en god hygiejne på klinikken.

ConnectGym

Vores træningscenter er i denne periode lukket for fri træning, men vil åbne op på en ny måde, som vi håber, I bliver glade for. Fremover vil du ikke betale en fast abonnementspris, men i stedet betale for lige præcis den træning, du har brug for.
Her kan du læse mere om det nye ConnectGym samt vores nye koncept SUPER-træning.

Vi glæder os til at dig,

Mange hilsner
Connectfys