Styrk Din Fertilitet

Målrettet superviseret gruppe-træning

StyrkDinFertilitet er et holdtilbud til alle kvinder, som ønsker at optimere chancerne for at blive gravide.

Holdet består af en teoretisk undervisningsdel i reproduktiv sundhed samt en træningssession efter Mojzisova-metoden. Der vil desuden være plads til at udveksle erfaringer, tanker, følelser eller hvad der nu måtte fylde hos den enkelte.

Undervisningsdelen tager udgangspunkt i emner, som har betydning for at øge chancerne for at blive gravid fx holdning, arbejdsstillinger, motion, livmoderens position, muskulære spændinger mm.

Mojzisova-metoden er udviklet af fysioterapeut, Ludmila Mojzisova fra Tjekkiet. Den bygger på et helt specifikt træningsprogram med fokus på bl.a. smidigheden i hofte/bækken/ryg region. Metoden er evidensbaseret og kan firdoble kvindens chance for at blive gravid.

Der er ingen bivirkninger ved den fysioterapeutiske fertilitets metode og holdet kan med fordel køres sideløbende med et evt. medicinsk fertilitetsforløb.

Du anbefales at få en individuel konsultation før holdstart for at optimere chancerne for en graviditet yderligere, men det er ikke et krav.

Er du interesseret i at deltage på StyrkDinFertilitet, kan du tilmelde dig her via. vores tilmeldingsformular. Herefter vil du modtage en bekræftelse på mail. Har du nogle spørgsmål, kan du skrive til Katrine Lundgren på: klj@connectfys.dk

Forløb & tidspunkt

StyrkDinFertilitet har opstart igen i uge 6
– Tirsdag kl. 17:00 – 18:30

Pris: 1899 kr

bækken