GLA:D Ryg

GLA:D RYG

Et forløb til patienter med længerevarende rygsmerter

Fysioterapeut

Hos ConnectFys tilbyder vi GLA:D® Ryg – et forløb for patienter med længerevarende eller tilbagevendende rygsmerter. Programmet er udviklet på Syddansk Universitet og er baseret på den nyeste rygforskning. Forløbet følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger for behandling af patienter med rygsmerter.

Du kan starte på holdet netop nu!

Du kender måske GLA:D® for hofte og knæ, et uddannelses- og træningsforløb for hofte/knæ-patienter. GLA:D® Ryg er opbygget på samme måde og er målrettet patienter med funktionsbegrænsende rygsmerter. GLA:D® Ryg er et hold med:

  •  Individuel test og målsætning
  • 2 gange patientuddannelse om ryggens anatomi og smertemekanismer
  • 16 gange vejledt træning over 8 uger
  • Systematisk registrering af resultaterne

Målet med GLA:D® Ryg er at hjælpe patienter til selv at håndtere deres rygsmerter gennem viden om deres rygproblem og forbedret fysisk formåen.

Tilbuddet henvender sig til rygpatienter, hvor der ikke er mistanke om akut rodpåvirkning eller underliggende systemisk sygdom.
Prisen for det samlede forløb er 2850 kr. med henvisning fra egen læge. Bemærk, at det ofte vil være muligt at få dækket en del af behandlingen af sygesikringen.

Træningsdage
Tirsdag kl. 16.00-17.00
Torsdag kl 15.00-16.00

Har du yderligere spørgsmål, er du mere end velkommen til ringe til os eller skrive en mail til fysioterapeuterne Lise (lk@connectfys.dk) eller Tobias (tgj@connectfys.dk)

Fysioterapeut