ConnectGym – holdtræning

I professionelle rammer

Målrettet og skånsom funktionel træning

Pilates er funktionel træning, som er skånsom for led og sener, men som samtidig giver øget bevægelighed, stabilitet og styrke. Træningen udfordrer også din balance, smidighed og kontrol, fordi der arbejdes koncentreret med at udføre de enkelte øvelser korrekt med udgangspunkt i individuelle behov. Instruktøren guider således hele holdet med fokus på åndedræt, bevægelse osv. Træningen er rigtig god for dig, hvis du har smerter i knæ, ryg eller skulder/nakke og samtidig er pilates god til at reducere stress. Vi anvender fx bold, elastikker eller håndvægte.

Udfordrende og sjov træning

Seniortræning er et hold for dig, der ønsker en sjov, varierende, nem og effektiv træning af hele kroppen.
Træningen starter med opvarmning og indeholder forskellige konditions-, balance-, koordinations- og styrkeøvelser.
Vi gør fx brug af stepbænke, elastikker samt egen kropsvægt. Træningen indeholder aldrig koreografi eller svære øvelser, så det vil være nemt udførligt for alle.
Holdet ledes af dygtige instruktører, der guider dig igennem træningen og tilpasse øvelserne efter behov – alle kan deltage, uanset træningsniveau.

10 klip: 1200 kroner
Prøvetime: 100 kroner

Effektiv træning for hele kroppen

Puls/Styrke er et hold til dig, hvis du vil træne hele kroppen på en effektiv og nem måde. Holdet indeholder interval- og cirkeltræning, hvor vi bruger vores lækre træningsmaskiner og forskellige redskaber. Der vil være fokus på høj puls og styrketræning af hele kroppens store muskelgrupper – og så lægger vi vægt på, at vi skal have det sjovt imens.
Træningen indeholder ikke koreografi eller svære øvelser, og instruktøren tilpasser øvelserne til den enkelte efter behov – så alle kan deltage på holdet uanset niveau.

Book online – nemt og hurtigt – eller kontakt receptionen