Neuro/funktionel træning

Neuro/funktionel træning er et hold, der henvender sig til patienter med fx MS eller andre neurologiske lidelser. Det er fysioterapeut Lise Kjær, der er træner på holdet.

Styrk din balance og styrke

Tidligere frarådede man træning til mennesker med eksempelvis sklerose, men nyere forskning på området viser, at fysisk træning kan beskytte nervesystemet i hjernen og hæmme sygdommens udvikling. Herunder kan træning øge muskelstyrken, mindske trætheden og forbedre gangfunktionen. Hvis man har neurologiske skader eller lidelser, er træning derfor en rigtig god idé.

Neuro/funktionel er et superviseret træningshold, der henvender sig til personer med neurologiske udfordringer og med lavt/moderat nedsat funktionsniveau. Der er fokus på den enkeltes behov, hvor vi sammen skræddersyer et træningsprogram med henblik på at forbedre eller vedligeholde de daglige funktioner. Holdet vil bestå af træning af balance, udholdenhed og muskelstyrke.

Holdet er dækket af sygesikringen med en vederlagsfri henvisning. Hvis dit funktionsniveau er svært nedsat, anbefaler vi, at du får individuel behandling.

Træning

Tirsdag 09.00-10.00

Torsdag 10.00-11.00

Fysioterapeut

Instruktør

Fysioterapeut Lise Kjær er instruktør på holdet, og hun har erfaring med både erhvervet hjerneskade og neurologiske skader og lidelser. Herudover arbejder Lise med træningsterapi og er fx certificeret GLA:D Ryg-terapeut.

Har du spørgsmål?

Du kan kontakte Lise på lk@connectfys.dk.

PRISER

Vederlagsfri fysioterapi
Holdet kan være en del af den vederlagsfri fysioterapi under forudsætning af forudgående vurdering/samtale hos fysioterapeut.

Du kan se vores priser her