Styrke/balancehold

Holdet er for dig, der har brug for træning af styrke og balance. Du har måske været igennem et forløb med smerter og nedsat funktion, og har brug for at komme forsigtigt i gang igen. Måske du har en diagnose under den vederlagsfrie ordning og vil have gavn af træning for bedre at kunne klare dagligdagens opgaver. Holdet varetages af fysioterapeut Katrine Lundgren.

Skånsom holdtræning

Træningen

Holdet er for dig, der har brug for træning af styrke og balance, og måske har brug for at øge din gangfunktion. Måske har du brug for at træne, så du bedre kan klare dagligdagens opgaver? Eller måske har du brug for at komme forsigtigt i gang igen efter et forløb med smerter og nedsat funktion? Træningen er hyggelig og foregår til god musik i holdsalen.

Træningen fokuserer på:

  • Styrke
  • Bevægelighed
  • Balance

Øvelser foregår stående, på gulv og i siddende. Vi bruger egen kropsvægt samt træningsbolde, balancemåtter og elastikker m.m. Der er fokus på kvalitet og øvelserne tilpasses dine behov og begrænsinger. Du opfordres til sideløbende at træne selv, og der tages tid til at følge op på dine øvelser.

Træning

Tirsdage kl. 10.00-11.00

Fysioterapeut

Instruktør

Fysioterapeut Katrine Lundgren Jørgensen er instruktør på holdet.

Har du spørgsmål?

Du kan kontakte Katrine på klj@connectfys.dk

PRISER

Du kan få tilskud til behandlingen.

Du kan se vores priser her