SUPER-træning

Målrettet superviseret gruppe-træning

Målret din træning

SUPER-træning er et koncept, hvor der kun er 5 medlemmer til én træner.

SUPER-træning kombinerer fordelene fra personlig træning og holdtræning for at skabe et optimalt træningsrum, som giver det bedste fra begge verdener. Holdets størrelse gør det muligt at udfordre deltagerne individuelt og give plads til spørgsmål om træning, skader, hjemmeøvelser med videre. Altså mange af de fordele, som personlig træning tilbyder. Men til SUPER-træning får du også stemningen, sammenholdet og motivationen, som du kender fra de almindelige træningshold. Hvis prisen for personlig træning har afholdt dig fra træningsformen tidligere, kan vi tilføje, at SUPER-træning er din mulighed for at få effektiv og målrettet superviseret træning til en pris, som er tættere på den, du er vant til fra almindelig holdtræning.

Med kombinationen af fordelene fra personlig træning og holdtræning kan du se frem til en time af den fedeste og mest givende træning, hvor der er er tid og plads til dine individuelle behov.

Der vil også være mulighed for at få lavet et individuelt program, inden du deltager på et SUPER-hold, så du kan komme rigtig godt fra start.
Book online, eller tilmeld dig i receptionen.

I ConnectGym betaler du ikke en fast abonnementspris. Du betaler for lige netop den mængde træning, der passer dig.
Derfor skal du ikke tænke på ferie, abonnements-pause eller lignende. Når du har lyst til at træne, så betaler du med et klip – nemt, gennemsigtigt og tilpasset dig.

·

10 klip – 1200 kroner
Prøvetime – 100 kroner