ConnectGym

Træning i professionelle rammer

TRÆNINGSCENTER

I ConnectGym tilbyder vi professionelle omgivelser og fagligt stærke undervisere, som giver dig muligheden for sjov og udfordrende træning, som er målrettet til netop dine behov.

I vores træningscenter har du derfor ikke et abonnement – i stedet betaler du for lige præcis den træning, du får.
Derfor kan vi tilpasse træningen til dig, og du vil opleve at træne i et center, hvor der altid er masser af plads og rum til dig og din træning.

Du kan selv sammensætte din træning ud fra de træningsformer, vi tilbyder. Hvis du ikke ved, hvor du skal starte, anbefaler vi dig at ringe til os, så finder vi sammen ud af hvad det passer bedst til dig.

Et aktivt yogahold, der fokuserer på styrke og smidighed

Dette hold er til dig, der vil smidiggøre dine led og muskler og øge din styrke og balanceevne gennem dynamiske og styrkeprægede øvelser og stillinger. Det henvender sig til alle på tværs af alder, køn og ikke mindst smidighed!

Motiverende holdtræning for dig der har født

Holdet er til dig der gerne vil (tilbage) i form efter din graviditet og fødsel på en fornuftig måde, hvor øvelserne er sat sammen på baggrund af kendskab til kroppens muligheder og begrænsninger efter en graviditet.

STÆRKmor

Professionel personlig træning

Med personlig træning er der fuld fokus på dig og dit individuelle træningsbehov. Vores personlige trænere er dygtige, og du får målrettet hjælp til at opnå dine træningsmål på den bedste måde for lige netop dig.

Professionel træning for to

Få personlig træning med din træningsmakker, og fokusér jeres fælles og individuelle træningsindsats med hjælp fra en af vores dygtige personlige trænere. Der er stadig god plads til den enkeltes spørgsmål og behov, selvom I deles om én træner.