ConnectGym

Træning i professionelle rammer

ALLE CONNECTGYM AKTIVITETER ER AFLYST P.G.A. DE SENESTE CORONA RESTRIKTIONER

TRÆNINGSCENTER

I ConnectGym tilbyder vi professionelle omgivelser og fagligt stærke undervisere, som giver dig muligheden for sjov og udfordrende træning, som er målrettet til netop dine behov.

I vores træningscenter har du derfor ikke et abonnement – i stedet betaler du for lige præcis den træning, du får.
Derfor kan vi tilpasse træningen til dig, og du vil opleve at træne i et center, hvor der altid er masser af plads og rum til dig og din træning.

Du kan selv sammensætte din træning ud fra de træningsformer, vi tilbyder. Hvis du ikke ved, hvor du skal starte, anbefaler vi vores SUPER-træning, som er superviseret gruppetræning. Du kan få lagt et individuelt træningsprogram, inden du begynder, hvis du har lyst.

Superviseret gruppe-træning

I SUPER-træning kombineres fordelene fra personlig træning og holdtræning for at skabe et optimalt træningsrum, hvor du får det bedste fra begge verdener.
Du får både den individuelle støtte og træningsvejledning og den motiverende stemning fra holdtræning. Fem deltagere til én træner.

Motiverende holdtræning

Vi tilbyder holdtræning i pilates, puls/styrke og seniortræning samt holdforløb. Vi træner i lækre omgivelser, og du kan se frem til motiverende træningstimer med dygtige undervisere og godt fællesskab.

DSC_0245

Professionel personlig træning

Med personlig træning er der fuld fokus på dig og dit individuelle træningsbehov. Vores personlige trænere er dygtige, og du får målrettet hjælp til at opnå dine træningsmål på den bedste måde for lige netop dig.

Professionel træning for to

Få personlig træning med din træningsmakker, og fokusér jeres fælles og individuelle træningsindsats med hjælp fra en af vores dygtige personlige trænere. Der er stadig god plads til den enkeltes spørgsmål og behov, selvom I deles om én træner.