Yoga

Målrettet superviseret gruppe-træning

Early bird tilmelding - SPAR 15%!

Et aktivt yogahold, der fokuserer på styrke og smidighed

Dette hold er til dig, der vil smidiggøre dine led og muskler og øge din styrke og balanceevne. Det henvender sig til alle på tværs af alder, køn og ikke mindst smidighed!

Holdet vil have fokus på bevægelse i alignment, øge din forståelse for hensigtsmæssig bevægelse og udfordre dig fysisk. Alignment handler om at kende kroppens bevægelses og kompensationsmønster og at bruge kroppen, så den ikke belastes men i stedet repareres og styrkes. På holdet vil der være fokus på at øge bevægeligheden i hofte, ryg og skuldre og blive stærk i bl.a. balder, mave og ryg.

Denne yogaform, har rødder fra vinyasa yoga, som består af dynamiske bevægelser i små sammensatte sekvenser. Hele kroppen udsættes for lav belastning og øvelserne udføres i et roligt tempo med fokus på udførslen og åndedrættet. Derudover har yoga den egenskab at skærpe dit fokus og samle dine tanker, så der bliver skabt ro i sindet. Du vil komme igennem alle led og muskler – fra storetå til fingerspids.

På holdet vil der tages hensyn til individet, da det vil være små hold bestående af 5-7 deltagere.

 

Underviser:

Holdene varetages af Lise, som er fysioterapeut. Der vil derfor være plads til at tilpasse og specificere efter den enkeltes behov samt have en mere faglig vinkel på kroppens kunne.

Forløb & tidspunkt

1 eller 2 ugentlige træninger i 8 uger med løbende opstart

Yoga:
– Onsdag eftermiddag 17-18
– Fredag morgen 8-9

For hele forløbet

1 træning ugentligt 1600 kr
2 træninger ugentligt 3000 kr

Skærmbillede 2022-03-14 133929