Massage

Slip af med smerter, spændinger og ubehag, og genfind din sundhed, livsglæde og indre styrke gennem professionel massage. Du kan få massage hos ConnectFys uanset, om du ønsker velvære og afslapning eller forebyggelse og behandling af gener. Vi tilbyder både fysiurgisk massage ved fysioterapeuter, massageterapi samt graviditets- og barselsmassage ved jordemoder Henny Jensen. Nedenfor kan du læse mere om den type massage, som passer til dig.

Hos ConnectFys bliver din massage udført af fysioterapistuderende, som har fuldført deres massageundervisning på studiet.
Massagen tager udgangspunkt i dig og din situation, så uanset om du har skader, ømhed efter løb eller har brug for lidt selvforkælelse, kan behandlingen hjælpe dig og give din krop den ro og lindring, som den har brug for.

Du kan få massage af både 25 og 55 minutters varighed.
25 minutters massage koster 225 kroner, og 55 minutters massage koster 450 kroner.

Massageterapeut Henny Jensen er en erfaren behandler, som tager udgangspunkt i netop din situation. Massageterapien har en holistisk tilgang til kroppen og sindet. Derfor starter en behandling altid med en snak om, hvordan du har det – både fysisk og psykisk. Massagen kan efter behov kombineres med akupunktur og egner sig specielt godt til både fysiske og psykiske smerter og ubalancer. Fx rygsmerter, nakke- og skulderspændinger, hovedpine og migræne, eller hvis du er stresset og har søvnproblemer, uro og angst og trænger til at slappe af.
Behandlingen tilretteslægges individuelt fra gang til gang, og vi finder undervejs ud af, hvorvidt du ønsker eller har brug for akupunktur.
Hele sessionen med alt inklusiv varer en time og koster kr. 700 for en behandling eller kr 3000 for 5 behandlinger.

Selvom graviditeten er en spændende periode i dit liv, kan den også bringe mange helbredsmæssige udfordringer med sig lige fra kvalme over bækkenløsning til smerter. Gravide møder ofte en holdning om, at de skal ‘leve med’ fx kvalme, opkastninger og smerter, fordi de er en del af graviditeten. Men det er en god idé at få behandlet eventuelle gener, så de ikke får lov til at påvirke din energi og glæde over graviditeten negativt. Jo bedre du har det, jo mere energi har du til resten af graviditeten, fødslen og den første tid med din nyfødte. Jordemoder Henny Jensen vil møde dig, hvor du er, og tage udgangspunkt i din oplevelse af graviditeten og generne.

Massagen lindrer og giver velvære til kroppen, mens akupunktur eventuelt kan tilvælges for at behandle eksempelvis:

  • ​Kvalme
  • ​Opkastninger
  • ​Bækkensmerter
  • ​Krampe og uro i benene
  • ​Hæmorider
  • ​Ødemer
  • ​Åreknuder
  • Blærebetændelse
  • Forhøjet blodtryk​

De fleste føler sig mørbankede, både fysisk og psykisk, ovenpå en graviditet og fødsel. Men selvom barselsperioden på mange måder er en vidunderlig tid, er den ofte også en udfordrende periode for den nybagte mor. Derfor er barselsmassage den perfekte gave til en krop, der netop har været igennem graviditet og fødsel. Og samtidig giver den velvære og ro til psyken, som har oplevet ligeså store – eller måske større – omvæltninger og oplevelser.

​Overskud til dig – og dit barn

​Dit lille barn er afhængig af dig og det er krævende at tilfredsstille dit barns behov for hyppige måltider og korte søvnperioder. Derfor er det ekstra vigtigt, at du tager godt vare på dig selv. Barselsmassage kan hjælpe dig til igen at få det godt med dig selv og din krop efter fødslen og give dig overskud til at tage dig af dig selv og dit barn. Du er naturligvis velkommen til at medbringe din nyfødte baby – men det kan også være godt at holde helt fri engang i mellem!

​Alle nybagte forældre kan have brug for barselsmassage både lige efter fødslen og i resten af barselstiden og eventuelt ammeperioden.

Vi tilbyder jordemoderkonsultationer, akupunktur mod angst og kvalme og en række andre behandlinger før, under og efter graviditeten.

Henny Jensen har en 24-timers aflysningspolitik, men vi gør selvfølgelig alt, hvad vi kan, for at afsætte din tid til den næste i køen, hvis du er nødt til at aflyse med kortere varsel end 24 timer.

Du kan se vores priser og øvrige behandlinger her